Nieuwsberichten


Allerheiligen 2020

donderdag 22 oktober 2020

 

Binnenkort vieren we weer Allerheiligen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een paar prachtige stukken samengesteld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en composities. 

 

Uiteraard hebben wij ook bolchrysanten beschikbaar! Voor slechts € 5,- heb je al een prachtige plant, afkomstig van lokale kwekerij! Coronaregels aangescherpt

Maandag 5 oktober 2020

 

De overheid heeft de regels rondom corona weer verder aangescherpt. Vooralsnog kan de winkel gewoon open blijven en kunnen ook alle workshops doorgaan volgens planning. 

 

Wel hebben we extra maatregelen genomen. Bij de ingang van de winkel kun je je handen desinfecteren. Ook letten wij er beter op dat iedereen 1,5 meter afstand bewaard. We mogen niet meer dan 4 klanten tegelijk ontvangen in de winkel. Wij dragen voor jouw veiligheid een mondmasker, doe jij dat voor ons ook? Dankjewel! 

 

#alleensamenDe herfstworkshops staan online!

Dinsdag 1 september 2020

 

Na maanden geen workshops te hebben gegeven vanwege corona is het nu eindelijk zover! We hebben boven de winkel een prachtige 'coronaproof' workshopruimte. We mogen je dus weer ontvangen en hebben meteen iets leuks in petto.

 

Bekijk op de speciale pagina de nieuwe herfstworkshops! Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is vanwege de maatregelen beperkt!

de workshops zijn volgeboekt, we leveren nog wel thuispakketten!Het is zover!

Dinsdag 1 september 2020

 

Gisteren had onze dochter Eveline (3) de eer om het lintje door te knippen. De winkel is hiermee officieel geopend! Vandaag openen we onze deuren voor het eerst. Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom in de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide.

 

Wij staan daar heel de week met het volledige team klaar om je de winkel en workshopruimte te laten zien. Voor iedere klant hebben we een kleinigheidje. Vanmorgen zijn de bloemen vers van de veiling binnengekomen dus er zit gegarandeerd iets leuks tussen! 

 

Kom je ook kijken? Tot snel!We zijn er klaar voor!

Vrijdag 28 augustus 2020

 

Na maanden van voorbereiding zijn we er nu klaar voor! Vorige week hebben we de laatste klusprojecten afgerond. De meubels zijn af, de winkel is helemaal coronaproof ingericht en alle techniek werkt. De eerste planten zijn ook al binnen!

 

De komende dagen gaan we de winkel helemaal inrichten. Dinsdag komen de eerste verse bloemen binnen. Om half tien gaat dan eindelijk de deur open! Kom gezellig langs om rond te neuzen. Voor iedere klant hebben we iets leuks klaarliggen. 

 

Daarnaast presenteren we vanaf 1 september ook onze herfstworkshops! Je kunt je vanaf dinsdag direct inschrijven. Vanwege de coronamaatregelen zijn de beschikbare plaatsen beperkt. Wees er dus snel bij!

 

Tot dinsdag 1 september! Opening 1 september!

Na een onzekere coronaperiode en een flinke verbouwing kunnen we met trots melden dat we op 1 september de winkel zullen openen! 

 

De eerste week van september vieren we feest! Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken in onze nieuwe winkel. Zet het dus in je agenda! Tot snel!Zomerworkshops!

maandag 25 mei 2020

 

De nieuwe zomerworkshops zijn als videoworkshop beschikbaar! Je ontvangt alle zomerse materialen in één pakket. Hiermee maak je, met behulp van onze instructievideo, binnen een handomdraai je eigen zomerse stuk. 

 

Alle zomerstukken zijn daarnaast ook als kant-en-klaar stuk leverbaar. Voor jezelf of als origineel cadeau! 

 

Deze workshop is niet meer verkrijgbaar

  

 

Verbouwing

Zaterdag 18 april 2020

 

We zijn nu echt begonnen. Op de eerste verdieping is de vloerbedekking verwijderd. Alles staat klaar voor de eerste lik verf. 

 

Achter de ramen is alvast duidelijk dat we "onderweg" zijn!We hebben de sleutel!

 Vrijdag 10 april 2020

 

In september 2020 openen wij onze bloemenwinkel aan de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide. Deze zomer gaan we het pand verbouwen.

 

Op de begane grond komt een gezellige winkel. De eerste verdieping wordt omgetoverd tot een creatieve workshopruimte met fijne werkplekken voor alle deelnemers.

 

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Kijk op de speciale pagina.


Contact

 

Raadhuisstraat 100

NL-4631 NH Hoogerheide

Telefoon: +31 (0) 164 657 619

Whatsapp: +31 (0) 6 22 54 58 40

E-mail: info@decoretra.nl