Nieuwsberichten


De winkel gaat weer open!

Donderdag 25 februari 2021

 

Vanaf 3 maart mogen we weer open voor klanten. Hiervoor is het wel noodzakelijk om een tijdslot te reserveren. Ook de reguliere maatregelen zoals het dragen van een mondmasker, afstand houden en handen desinfecteren zijn verplicht. Je kunt dan wel weer lekker op zoek naar die mooie plant, de perfecte pot of op je gemak jouw persoonlijke wensen voor een mooi bloemstuk bespreken. Bel ons voor een afspraak of boek je tijdslot eenvoudig zelf!We hebben het voorjaar in de bol(letjes)!

Zondag 21 februari 2021

 

Vier het voorjaar met onze voorjaar thuisworkshop pakketten. Je ontvangt alle materialen, verse bloemen en groen en originele accessoires. Met de meegeleverde, duidelijke beschrijving maak je zo'n leuk voorjaarsstuk helemaal zelf! 

 Hoe verras jij je Valentijn?

Zondag 14 februari 2021

 

We zijn druk aan de slag om de mooiste boeketten en stukken te maken voor jouw Valentijn! We zijn geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Hoe ga jij je Valentijn verrassen? 

 

Wil je zeker zijn van een mooi boeket?

Reserveer online of bel: 0164-657619. Lockdown thuisworkshops

Zondag 24 januari 2021

 

De maatregelen zijn weer verder aangescherpt. Wat moet je dan toch doen in de avonduren? En hoe onderbreek je even de sleur van het thuisles geven? Nou..., wij hebben wel een paar ideetjes!

 

Deze workshops bieden we aan als thuispakket. Je ontvangt een leuke ondergrond, speels groen en verse bloemen of bolletjes. Met de meegeleverde, duidelijke beschrijving maak je dit mooie stuk helemaal zelf! Bestel hem nu en maak er een fleurige tijd van!14 februari Valentijn!

Zaterdag 16 januari 2021

 

Over een kleine maand is het weer tijd om je geliefde te verrassen. Wij hebben weer een hoop mooie Valentijnsstukken in de aanbieding! Bekijk ze snel op de speciale pagina.

 

 Wij wensen je een fleurig en gezond 2021!

Woensdag 6 januari 2021

 

We hebben het bizarre jaar 2020 afgesloten en kijken vol vertrouwen naar 2021. Ondanks de vervelende lockdown waar we nu in zitten. Het vaccineren is vandaag begonnen en dat biedt hoop voor de rest van het jaar. 

 

De werkdruk in de zorg is gigantisch hoog. Petra heeft daarom aangeboden om 1 dag in de week een dienst te draaien in het ziekenhuis. Als we samen de schouders eronder zetten zijn we hopelijk snel van dit akelige virus af!

 

De buitenwinkel en webshop blijven gewoon geopend.

 

Team Decoretra staat klaar om je een fleurig 2021 te bezorgen!Kerststukken oorlogsmonumenten

Maandag 28 december 2020

 

In opdracht van de gemeente Woensdrecht mochten wij een viertal mooie stukken maken. Deze zijn door de burgemeester, wethouders en diverse leden van de 4 mei comités bij de oorlogsmonumenten geplaatst in Woensdrecht, Ossendrecht, Putte en Huijbergen. Wij zijn trots op het resultaat en zijn blij deze bijdrage te hebben mogen leveren. Wij blijven open!

Maandag 14 december 2020

 

We blijven open! Buiten de winkel zullen we een verkooppunt inrichten. De winkelruimte zelf is gesloten voor publiek. Je kunt dus gewoon bij ons terecht voor een boeketje of een mooi Kerststuk. Onze bloemen worden zoals gebruikelijk iedere ochtend veilingvers geleverd, dat blijft ook zo. 

 

We gaan de Feestdagen voor je opfleuren!Vandaag extra geopend!

Maandag 14 december 2020

 

Vanwege de aanstaande lockdown willen we nog iedereen de kans geven een mooi (Kerst-)stuk uit de zoeken in de winkel. Daarom zijn wij vandaag extra geopend. Kom je ook langs? Kerststukken via webshop

Maandag 7 december 2020

 

Speciaal voor de Feestdagen zijn onze mooie Kerststukken ook verkrijgbaar via de webshop. Het assortiment zullen we deze dagen nog verder uitbreiden. 

 

Wil je liever een stuk op maat? Dat kan! We maken alles naar wens. Hierbij kunnen we eventueel ook je eigen pot of schaal opmaken. Meer weten? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.Vacature!

Vrijdag 27 november 2020

 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons team kan komen versterken. Ben of ken je iemand die creatief is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken?

 

Kijk dan hier voor de vacature!

De vacature is inmiddels gesloten, binnenkort krijgen we een enthousiast teamlid erbij!Abonnement bloemschikken 2021

Dinsdag 3 november 2020

 

De abonnementhouders gaan deze maand het laatste stuk van het jaar 2020 maken. Zij hebben al de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven voor 2021. Voor de degenen die ook graag willen komen bloemschikken is er goed nieuws! Er zijn namelijk een aantal plaatsen vrij voor het komend seizoen. Lees op onze speciale pagina hoe het werkt. Je kunt je via onderstaande link direct inschrijven. Veel plezier!Kerstworkshops 2020

dinsdag 27 oktober 2020

 

Ze zijn er weer! Onze gezellige Kerstworkshops. Je maakt onder onze professionele begeleiding zelf een prachtig Kerststuk. Wij leveren de materialen, verse bloemen en groen. Dat alles onder het genot van koffie / thee en iets lekkers. En om helemaal in de Kerstsfeer te komen mag een glaasje glühwein natuurlijk niet ontbreken! Allerheiligen 2020

donderdag 22 oktober 2020

 

Binnenkort vieren we weer Allerheiligen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een paar prachtige stukken samengesteld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en composities. 

 

Uiteraard hebben wij ook bolchrysanten beschikbaar! Voor slechts € 5,- heb je al een prachtige plant, afkomstig van lokale kwekerij! Coronaregels aangescherpt

Maandag 5 oktober 2020

 

De overheid heeft de regels rondom corona weer verder aangescherpt. Vooralsnog kan de winkel gewoon open blijven en kunnen ook alle workshops doorgaan volgens planning. 

 

Wel hebben we extra maatregelen genomen. Bij de ingang van de winkel kun je je handen desinfecteren. Ook letten wij er beter op dat iedereen 1,5 meter afstand bewaard. We mogen niet meer dan 4 klanten tegelijk ontvangen in de winkel. Wij dragen voor jouw veiligheid een mondmasker, doe jij dat voor ons ook? Dankjewel! 

 

#alleensamenDe herfstworkshops staan online!

Dinsdag 1 september 2020

 

Na maanden geen workshops te hebben gegeven vanwege corona is het nu eindelijk zover! We hebben boven de winkel een prachtige 'coronaproof' workshopruimte. We mogen je dus weer ontvangen en hebben meteen iets leuks in petto.

 

Bekijk op de speciale pagina de nieuwe herfstworkshops! Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is vanwege de maatregelen beperkt!Het is zover!

Dinsdag 1 september 2020

 

Gisteren had onze dochter Eveline (3) de eer om het lintje door te knippen. De winkel is hiermee officieel geopend! Vandaag openen we onze deuren voor het eerst. Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom in de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide.

 

Wij staan daar heel de week met het volledige team klaar om je de winkel en workshopruimte te laten zien. Voor iedere klant hebben we een kleinigheidje. Vanmorgen zijn de bloemen vers van de veiling binnengekomen dus er zit gegarandeerd iets leuks tussen! 

 

Kom je ook kijken? Tot snel!We zijn er klaar voor!

Vrijdag 28 augustus 2020

 

Na maanden van voorbereiding zijn we er nu klaar voor! Vorige week hebben we de laatste klusprojecten afgerond. De meubels zijn af, de winkel is helemaal coronaproof ingericht en alle techniek werkt. De eerste planten zijn ook al binnen!

 

De komende dagen gaan we de winkel helemaal inrichten. Dinsdag komen de eerste verse bloemen binnen. Om half tien gaat dan eindelijk de deur open! Kom gezellig langs om rond te neuzen. Voor iedere klant hebben we iets leuks klaarliggen. 

 

Daarnaast presenteren we vanaf 1 september ook onze herfstworkshops! Je kunt je vanaf dinsdag direct inschrijven. Vanwege de coronamaatregelen zijn de beschikbare plaatsen beperkt. Wees er dus snel bij!

 

Tot dinsdag 1 september! Opening 1 september!

Na een onzekere coronaperiode en een flinke verbouwing kunnen we met trots melden dat we op 1 september de winkel zullen openen! 

 

De eerste week van september vieren we feest! Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken in onze nieuwe winkel. Zet het dus in je agenda! Tot snel!Zomerworkshops!

maandag 25 mei 2020

 

De nieuwe zomerworkshops zijn als videoworkshop beschikbaar! Je ontvangt alle zomerse materialen in één pakket. Hiermee maak je, met behulp van onze instructievideo, binnen een handomdraai je eigen zomerse stuk. 

 

Alle zomerstukken zijn daarnaast ook als kant-en-klaar stuk leverbaar. Voor jezelf of als origineel cadeau! 

 

Deze workshop is niet meer verkrijgbaar

  

 

Verbouwing

Zaterdag 18 april 2020

 

We zijn nu echt begonnen. Op de eerste verdieping is de vloerbedekking verwijderd. Alles staat klaar voor de eerste lik verf. 

 

Achter de ramen is alvast duidelijk dat we "onderweg" zijn!We hebben de sleutel!

 Vrijdag 10 april 2020

 

In september 2020 openen wij onze bloemenwinkel aan de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide. Deze zomer gaan we het pand verbouwen.

 

Op de begane grond komt een gezellige winkel. De eerste verdieping wordt omgetoverd tot een creatieve workshopruimte met fijne werkplekken voor alle deelnemers.

 

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Kijk op de speciale pagina.


Contact

 

Raadhuisstraat 100

NL-4631 NH Hoogerheide

Telefoon: +31 (0) 164 657 619

Whatsapp: +31 (0) 6 22 54 58 40

E-mail: info@decoretra.nl