Nieuwsberichten


Afscheid

 

Dinsdag 7 februari 2023

 

Afscheid nemen is moeilijk

Bloemen bieden troost tijdens dit verdriet.

Naast persoonlijk rouwwerk bieden wij ook de mogelijkheid om de "laatste bloemen" van uw dierbare te bewaren.

Wij prepareren de bloemen en kunnen het vervolgens verwerken in een mooie lijst of toef.

Een blijvende herinnering, hoe mooi is dat......

Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel, wat wij voor u kunnen betekenen.Boeketten voor de nieuwe Raadsleden Gemeente Woensdrecht

 

Vrijdag 1 april 2022

 

Gefeliciteerd nieuwe raadsleden

Afgelopen woensdag mochten wij alle nieuwe Raadsleden van de Gemeente Woensdrecht feliciteren met onze fleurige boeketten. Wij wensen iedereen de komende vier jaar heel veel succes en plezier.

 

 

Paasworkshops bijna vol

De Paasworkshops zijn bijna volgeboekt. We hebben nog een aantal plekjes over op 12 april van 19:00-21:00 uur. Klik op deze link om naar de voorbeelden te gaan.

 PAASWORKSHOPS

BOEK NU!!

Vrijdag 11 maart 2022

 

VOL=VOL

Het zonnetje schijnt! We mogen weer volop workshops geven. Boek nu je plekje voor de paasworkshops. Dit kan via onze webshop. Ook in doe het zelf pakket of kant en klaar te koop. Kom maar op met die Lente!!

 

 

Nieuwe planten terrariums

Wist u dat mijn eigen vader (Leon Bals) ook erg actief is in het Decoretra Team? Onze planten arrangementen en planten terrariums worden stuk voor stuk met aandacht uniek gemaakt door hem. Ze zijn zelfs voorzien van een LED lichtje in de dop. Kom gerust langs om te komen kijken. Gemakkelijk in onderhoud, ook als je geen groene vingers hebt.

Dat staat gezellig op tafel!WE HEBBEN HEM!!

Zondag 20 februari 2022

 

De nieuwe bus

Misschien hebben jullie hem al gespot! Sinds vorige week hebben we een nieuwe bus. We hebben een jaar erop moeten wachten, maar dat is het wachten waard geweest. Nu worden alle bloemetjes nog fleuriger bij u thuisbezorgd.

 

 

Paas/voorjaarsworkshops

Achter de schermen werken we hard om het workshop programma van dit voorjaar aan jullie te laten zien. We zijn blij om de workshops weer te starten in de winkel. We hebben er zin in, jullie ook? Binnenkort meer!!

 Kerst in coronatijd

Zaterdag 27 november 2021

 

Opening webshop

We hebben de laatste persconferentie gehoord dat Nederland weer deels op slot gaat. Onze winkel kan gewoon volgens de normale openingstijden geopend blijven. We snappen echter dat niet iedereen het prettig vind om nu te komen winkelen. Daarom kun je nu ook al het leuks voor Kerst in onze webshop vinden. Heb je speciale wensen? Geef het vooral door, wij maken het graag voor je!

 

Workshops

De Kerstworkshops mogen niet doorgaan in de workshopstudio. De workshops zijn daarom verkrijgbaar als thuispakket of wij maken het stuk kant-en-klaar. Zo haal je toch nog dat prachtige stuk in huis!Kerst 2021

Maandag 8 november 2021

 

Dit weekend hebben we onze winkel helemaal ingericht in Kerstsfeer. Kom dus vooral lekker neuzen!

 

Ook de Kerstworkshops zijn weer te boeken. Bekijk ze snel op de speciale pagina!

 

Binnenkort openen we ook een speciale Kerst-webshop. Houd de site dus in de gaten.Herfstworkshops

Zondag 19 september 2021

 

Het mooiste seizoen van het jaar staat voor de deur. De natuur hult zich in de prachtigste kleuren. Haal deze sfeer in huis met een van deze mooie stukken. Bekijk snel onze nieuwe workshops!Indian Summer workshops

Maandag 9 augustus 2021

 

We mogen weer! Na de vakantie starten we weer met de workshops in de winkel. We beginnen met de warme kleuren van de "Indian Summer" Bekijk snel de mooie stukken die we bedacht hebben.

 

In onze workshopstudio kunnen we prima afstand houden en dus veilig workshoppen. Wij hebben er weer zin in!

 

Aanmelden is vanaf nu mogelijkVakantiesluiting

Woensdag 28 juli 2021

 

Van 14 t/m 30 augustus is de winkel gesloten i.v.m. vakantie. 

 

Bestellen via internet blijft mogelijk. Voor 16:00 uur besteld? De volgende dag bezorgd. Ook kun je terecht bij de Bravis Plaza's in Bergen op Zoom en Roosendaal.

 

Team Decoretra wenst je een fijne zomer!bravis bloemen ziekenhuis winkel boeketten bloemstukken
Bravis Plaza Bergen op Zoom
bravis ziekenhuis bloemen winkel boeketten
Bravis Plaza Roosendaal

Wij zijn huisleverancier van de Bravis ziekenhuizen

Donderdag 10 juni 2021

 

Met trots kunnen wij melden dat we vanaf vandaag huisleverancier zijn voor de Bravis ziekenhuizen. Nu de regels versoepelen kunnen de horeca en winkels van de Bravis Plaza's weer open. U kunt in Bergen op Zoom en Roosendaal terecht voor prachtige boeketten en leuke stukjes.

 

Ervaring in het ziekenhuis

Petra is geen onbekende in het ziekenhuis. Zij heeft zelf jarenlange ervaring in de zorg, waaronder op de hartbewaking in het Bravis ziekenhuis. Petra weet dus als geen ander wat het dagelijks werk in de zorg inhoudt. Vanuit die ervaring heeft Petra aanbevelingen gedaan voor de levering van haar bloemen. Het personeel wil immers zoveel mogelijk aandacht aan de patiënt besteden.

 

Passende oplossingen voor het ziekenhuis

Naast de reguliere boeketten zijn ook speciale oplossingen bedacht voor het ziekenhuis. Vers in oase gestoken bloemen blijven veel langer mooi. Hippe zijden - of droogbloemen vragen helemaal geen onderhoud. Kleine ‘koffieboeketjes’ in een bijbehorend vaasje nemen veel minder ruimte in op een nachtkastje. De patiënt mag het vaasje meenemen na de opname. Al deze oplossingen zorgen ervoor dat het zorgpersoneel veel meer tijd heeft voor wat ze het liefst doet: Goede zorg leveren aan de patiënten.

 

Kwaliteit van een echte bloemist

De boeketten en arrangementen worden samengesteld uit veilingverse bloemen. Hiermee wordt dezelfde kwaliteit geboden als in de winkel. Geen fabrieksboeketje dus maar werk van een échte bloemist.

 

Hart voor de zorg

Door als bloemist te denken als verpleegkundige wordt de geleverde zorg in de Bravis ziekenhuizen nóg een stuk beter. Decoretra Bloemen is erg trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Een echt hart voor de zorg dus! 

 De zomer (thuis-)workshops staan online!

Donderdag 20 mei 2021

 

Helaas blijft het weer nog een beetje achter. Decoretra is al wel helemaal in zomerstemming! We hebben een aantal fleurige stukken bedacht die je (thuis) zelf kunt maken. Je ontvangt alle materialen en een goede beschrijving. Zo haal je het zomersfeertje in huis. Veel stukken zijn geschikt voor binnen én buiten. Ze vragen weinig zorg, dus heel de zomer heb je er plezier van. Bekijk snel wat we allemaal in petto hebben!De winkel gaat weer open!

Dinsdag 27 april 2021

 

Morgen mogen we weer open! Je kunt dan weer zonder afspraak bij ons terecht. We mogen maximaal twee klanten tegelijk in de winkel ontvangen. Je zult dus misschien even buiten moeten wachten. Maar je kunt in ieder geval weer lekker binnen komen snuffelen! Bijvoorbeeld naar onze prachtige Moederdagstukken!We hebben het voorjaar in de bol(letjes)!

Zondag 21 februari 2021

 

Vier het voorjaar met onze voorjaar thuisworkshop pakketten. Je ontvangt alle materialen, verse bloemen en groen en originele accessoires. Met de meegeleverde, duidelijke beschrijving maak je zo'n leuk voorjaarsstuk helemaal zelf! 

 Hoe verras jij je Valentijn?

Zondag 14 februari 2021

 

We zijn druk aan de slag om de mooiste boeketten en stukken te maken voor jouw Valentijn! We zijn geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Hoe ga jij je Valentijn verrassen? 

 

Wil je zeker zijn van een mooi boeket?

Reserveer online of bel: 0164-657619. Lockdown thuisworkshops

Zondag 24 januari 2021

 

De maatregelen zijn weer verder aangescherpt. Wat moet je dan toch doen in de avonduren? En hoe onderbreek je even de sleur van het thuisles geven? Nou..., wij hebben wel een paar ideetjes!

 

Deze workshops bieden we aan als thuispakket. Je ontvangt een leuke ondergrond, speels groen en verse bloemen of bolletjes. Met de meegeleverde, duidelijke beschrijving maak je dit mooie stuk helemaal zelf! Bestel hem nu en maak er een fleurige tijd van!14 februari Valentijn!

Zaterdag 16 januari 2021

 

Over een kleine maand is het weer tijd om je geliefde te verrassen. Wij hebben weer een hoop mooie Valentijnsstukken in de aanbieding! Bekijk ze snel op de speciale pagina.

 

 Wij wensen je een fleurig en gezond 2021!

Woensdag 6 januari 2021

 

We hebben het bizarre jaar 2020 afgesloten en kijken vol vertrouwen naar 2021. Ondanks de vervelende lockdown waar we nu in zitten. Het vaccineren is vandaag begonnen en dat biedt hoop voor de rest van het jaar. 

 

De werkdruk in de zorg is gigantisch hoog. Petra heeft daarom aangeboden om 1 dag in de week een dienst te draaien in het ziekenhuis. Als we samen de schouders eronder zetten zijn we hopelijk snel van dit akelige virus af!

 

De buitenwinkel en webshop blijven gewoon geopend.

 

Team Decoretra staat klaar om je een fleurig 2021 te bezorgen!Kerststukken oorlogsmonumenten

Maandag 28 december 2020

 

In opdracht van de gemeente Woensdrecht mochten wij een viertal mooie stukken maken. Deze zijn door de burgemeester, wethouders en diverse leden van de 4 mei comités bij de oorlogsmonumenten geplaatst in Woensdrecht, Ossendrecht, Putte en Huijbergen. Wij zijn trots op het resultaat en zijn blij deze bijdrage te hebben mogen leveren. Wij blijven open!

Maandag 14 december 2020

 

We blijven open! Buiten de winkel zullen we een verkooppunt inrichten. De winkelruimte zelf is gesloten voor publiek. Je kunt dus gewoon bij ons terecht voor een boeketje of een mooi Kerststuk. Onze bloemen worden zoals gebruikelijk iedere ochtend veilingvers geleverd, dat blijft ook zo. 

 

We gaan de Feestdagen voor je opfleuren!Vandaag extra geopend!

Maandag 14 december 2020

 

Vanwege de aanstaande lockdown willen we nog iedereen de kans geven een mooi (Kerst-)stuk uit de zoeken in de winkel. Daarom zijn wij vandaag extra geopend. Kom je ook langs? Kerststukken via webshop

Maandag 7 december 2020

 

Speciaal voor de Feestdagen zijn onze mooie Kerststukken ook verkrijgbaar via de webshop. Het assortiment zullen we deze dagen nog verder uitbreiden. 

 

Wil je liever een stuk op maat? Dat kan! We maken alles naar wens. Hierbij kunnen we eventueel ook je eigen pot of schaal opmaken. Meer weten? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.Vacature!

Vrijdag 27 november 2020

 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons team kan komen versterken. Ben of ken je iemand die creatief is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken?

 

Kijk dan hier voor de vacature!

De vacature is inmiddels gesloten, binnenkort krijgen we een enthousiast teamlid erbij!Abonnement bloemschikken 2021

Dinsdag 3 november 2020

 

De abonnementhouders gaan deze maand het laatste stuk van het jaar 2020 maken. Zij hebben al de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven voor 2021. Voor de degenen die ook graag willen komen bloemschikken is er goed nieuws! Er zijn namelijk een aantal plaatsen vrij voor het komend seizoen. Lees op onze speciale pagina hoe het werkt. Je kunt je via onderstaande link direct inschrijven. Veel plezier!Kerstworkshops 2020

dinsdag 27 oktober 2020

 

Ze zijn er weer! Onze gezellige Kerstworkshops. Je maakt onder onze professionele begeleiding zelf een prachtig Kerststuk. Wij leveren de materialen, verse bloemen en groen. Dat alles onder het genot van koffie / thee en iets lekkers. En om helemaal in de Kerstsfeer te komen mag een glaasje glühwein natuurlijk niet ontbreken! Allerheiligen 2020

donderdag 22 oktober 2020

 

Binnenkort vieren we weer Allerheiligen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een paar prachtige stukken samengesteld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en composities. 

 

Uiteraard hebben wij ook bolchrysanten beschikbaar! Voor slechts € 5,- heb je al een prachtige plant, afkomstig van lokale kwekerij! Coronaregels aangescherpt

Maandag 5 oktober 2020

 

De overheid heeft de regels rondom corona weer verder aangescherpt. Vooralsnog kan de winkel gewoon open blijven en kunnen ook alle workshops doorgaan volgens planning. 

 

Wel hebben we extra maatregelen genomen. Bij de ingang van de winkel kun je je handen desinfecteren. Ook letten wij er beter op dat iedereen 1,5 meter afstand bewaard. We mogen niet meer dan 4 klanten tegelijk ontvangen in de winkel. Wij dragen voor jouw veiligheid een mondmasker, doe jij dat voor ons ook? Dankjewel! 

 

#alleensamenDe herfstworkshops staan online!

Dinsdag 1 september 2020

 

Na maanden geen workshops te hebben gegeven vanwege corona is het nu eindelijk zover! We hebben boven de winkel een prachtige 'coronaproof' workshopruimte. We mogen je dus weer ontvangen en hebben meteen iets leuks in petto.

 

Bekijk op de speciale pagina de nieuwe herfstworkshops! Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is vanwege de maatregelen beperkt!Het is zover!

Dinsdag 1 september 2020

 

Gisteren had onze dochter Eveline (3) de eer om het lintje door te knippen. De winkel is hiermee officieel geopend! Vandaag openen we onze deuren voor het eerst. Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom in de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide.

 

Wij staan daar heel de week met het volledige team klaar om je de winkel en workshopruimte te laten zien. Voor iedere klant hebben we een kleinigheidje. Vanmorgen zijn de bloemen vers van de veiling binnengekomen dus er zit gegarandeerd iets leuks tussen! 

 

Kom je ook kijken? Tot snel!We zijn er klaar voor!

Vrijdag 28 augustus 2020

 

Na maanden van voorbereiding zijn we er nu klaar voor! Vorige week hebben we de laatste klusprojecten afgerond. De meubels zijn af, de winkel is helemaal coronaproof ingericht en alle techniek werkt. De eerste planten zijn ook al binnen!

 

De komende dagen gaan we de winkel helemaal inrichten. Dinsdag komen de eerste verse bloemen binnen. Om half tien gaat dan eindelijk de deur open! Kom gezellig langs om rond te neuzen. Voor iedere klant hebben we iets leuks klaarliggen. 

 

Daarnaast presenteren we vanaf 1 september ook onze herfstworkshops! Je kunt je vanaf dinsdag direct inschrijven. Vanwege de coronamaatregelen zijn de beschikbare plaatsen beperkt. Wees er dus snel bij!

 

Tot dinsdag 1 september! Opening 1 september!

Na een onzekere coronaperiode en een flinke verbouwing kunnen we met trots melden dat we op 1 september de winkel zullen openen! 

 

De eerste week van september vieren we feest! Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken in onze nieuwe winkel. Zet het dus in je agenda! Tot snel!Zomerworkshops!

maandag 25 mei 2020

 

De nieuwe zomerworkshops zijn als videoworkshop beschikbaar! Je ontvangt alle zomerse materialen in één pakket. Hiermee maak je, met behulp van onze instructievideo, binnen een handomdraai je eigen zomerse stuk. 

 

Alle zomerstukken zijn daarnaast ook als kant-en-klaar stuk leverbaar. Voor jezelf of als origineel cadeau! 

 

Deze workshop is niet meer verkrijgbaar

  

 

Verbouwing

Zaterdag 18 april 2020

 

We zijn nu echt begonnen. Op de eerste verdieping is de vloerbedekking verwijderd. Alles staat klaar voor de eerste lik verf. 

 

Achter de ramen is alvast duidelijk dat we "onderweg" zijn!We hebben de sleutel!

 Vrijdag 10 april 2020

 

In september 2020 openen wij onze bloemenwinkel aan de Raadhuisstraat 100 te Hoogerheide. Deze zomer gaan we het pand verbouwen.

 

Op de begane grond komt een gezellige winkel. De eerste verdieping wordt omgetoverd tot een creatieve workshopruimte met fijne werkplekken voor alle deelnemers.

 

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Kijk op de speciale pagina.


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Contact

 

Raadhuisstraat 100

NL-4631 NH Hoogerheide

Telefoon: +31 (0) 164 657 619

Whatsapp: +31 (0) 6 22 54 58 40

E-mail: info@decoretra.nl