Abonnement bloemschikken

Wil je iedere maand een mooi, zelfgemaakt stuk in huis? Neem dan een abonnement bloemschikken. Hierbij ben je een seizoen of een heel jaar verzekerd van verse bloemen en maandelijks een gezellige avond. Uiteraard passend bij de tijd van het jaar. Bij iedere workshop gebruiken we originele materialen en technieken. Deze zijn inbegrepen, evenals de dagverse bloemen.

 

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden voor het voorjaar (6 maanden), het najaar (4 maanden) of voor het gehele kalenderjaar (10 maanden). Hiermee kun je bij ons terecht voor een leerzame avond. Deze worden gehouden op een vooraf vastgestelde avonden. We starten om 19:30 uur en rond 21:30 uur ga je naar buiten met een prachtig stuk. Zoals je van ons gewend bent is koffie/thee met iets lekkers en uitstekende begeleiding inbegrepen. In de zomermaanden juli en augustus worden geen workshops gegeven.

 

Wat kost het?

Je betaalt bij aanmelding € 10,- per maand. Op de avond zelf betaal je een bijdrage van € 18,50. De totaalprijs per workshopavond is dus € 28,50. Wanneer je één van de geplande dagen niet kunt is het mogelijk om te wisselen van dag. Lukt ook dat niet? Dan kun je alle materialen ophalen of wij maken het stuk voor je in orde. Zo heb je thuis alsnog een schitterend bloemstuk staan!

 

Interesse of inschrijven?

Heb je nu al meteen zin om aan de slag te gaan? Dan kun je je direct inschrijven.

 

Heb je interesse om deel te nemen maar zit je bijvoorbeeld met een wisselend werkrooster? Dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Als er plaats is op een avond nemen we contact met je op.


Contact

 

Raadhuisstraat 100

NL-4631 NH Hoogerheide

Telefoon: +31 (0) 164 657 619

Whatsapp: +31 (0) 6 22 54 58 40

E-mail: info@decoretra.nl